Noutăți și comunicate

Concert ZOB in premiera la Subsol Club din Brasov

20 februarie 2015
Concert ZOB in premiera la Subsol Club din Brasov
Vineri, 20 februarie 2015, Benediktus Production impreuna cu Subsol Club va invita de la ora 21:00 la concertul formatiei ZOB.

Support act: 20 lei
Fb event: https://www.facebook.com/events/773193769385228/Doru, Vlase si Mosu, se pregatesc sa lanseze al 6-lea album din carieara, la 20 de ani de la aparitia primului material discografic, ce va contine 10-12 piese, in acelasi stil neconventional, transmitand aceleasi mesaje si idei necenzurate, adresat celor care "au creier sa gandeasca si inima sa se distreze".

In avanpremiera ne vor prezenta cateva dintre ideile pe care le au in ceea ce priveste aparitia noului disc semnat de inconfundabilii de la ZOB.Bio ZOB

Formatia, in formula sa initiala, si-a inceput activitatea in anul 1988, in timp ce membrii sai erau inca in liceu. In anul 1993, dupa o serie de schimbari de nume si componenta, cei patru - Moșu, Vlad, Lonți și Forrest - au devenit ZOB.

Spectacolele lor i-au transformat curand in cea mai puternica forta din undergroundul Romanesc.

In1996 au scos primul lor album, 'Parodisiac', cu cover-uri-parodii.

In 1997 au semnat un contract cu Zone Records, urmand ca in 1998 sa lanseze "Telenovelas", unul dintre cele mai cunoscute albume ale grupului. "Telenovelas" le-a adus nominalizari, concerte, participari la spectacole tv si mai multi fani.

Unele dintre cele mai apreciate melodii ZOB sunt Telenovele, Prietena mea, Printre nori, Cantec de dragoste si Clona.

In 2001 au deschis concertele formatiei rock de traditie Iris in cadrul turneului lor national "Digital Athenaeum".Au mai deschis concertele unor artisti straini ca Dio si Billy Idol.

In anul 2009 cei patru s-au intors pe scena muzicala cu albumul ZuluOscarBravo, creat in acelasi stil care i-a facut celebri, punk rockul.

Discografie:

1996 - Parodisiac
1998 - Telenovelas
2000 - Iii
2004 - Printre nori
2009 - ZuluOscarBravo

Un eveniment sustinit de Romanian Rock Radio !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă