Noutăți și comunicate

Concert ZOB in club Quantic

11 iunie 2021
Concert ZOB in club Quantic
Trupa ZOB va susține un concert în Quantic Club, vineri, 11 iunie 2021, începând cu ora 19:00.


Informații despre eveniment

Deși încă nu sunt vremuri de dănțuială, am ajuns la concluzia că: mai bine sa fie oricum, decat sa nu fie deloc. Dati de veste tuturor ca pe data 11.06.2021 ne mutam cu capul Printre nori, printre nori! ZOB – Concert aniversar ‘aproape 27’ trecute fix din data de 28 august 2020, se muta pe data de 11 iunie 2021!
Cei care au biletele pastrate de la evenimentul de anul trecut,reprogramat si ulterior amanat, cautati-le, pentru ca le puteti folosi acum.

La aproape 27 de ani(impliniti la inceput de pandemie) de la momentul apariției, formația ZOB readuce bucuria rock'n'roll la Quantic!
Vom auzi, deasemenea, cântece noi precum și imnurile deja clasice - Radio punk sau Arata-mi...
Și totul va fi bine pentru a nu fi rău!!

Reguli de participare la eveniment:
Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).
* Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.
** Pentru persoanele cu vârsta de până la 16 ani nu este nevoie de test.
*** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, sau nu puteți/dorți să mai participați la acest eveniment, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la contact@iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top