Noutăți și comunicate

Concert Zgarie Nori in Club MOJO

14 octombrie 2009
Concert Zgarie Nori in Club MOJO
Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de miercuri, 14 octombrie 2009, incepand cu ora 21:30, in Club MOJO - Brit Room din Bucuresti (Str. Gabroveni nr. 14).

Zgarie Nori (www.zgarienorii.ro) ofera publicului sau o plimbare urbana printre cuvinte si sunete, ajutandu-le sa isi gaseasca drumul catre oameni.

"Nu exista cuvinte. Nu exista muzica. Nu exista oameni. Exista toate la un loc. Intentia de a visa in sus, dar nu vertical. Visam dupa blocuri." (Yawn)

Zgarie Nori va lansa in perioada urmatoare pe site-ul trupei videoclipul piesei Ingerii si iubirea.

"Clipul va fi un fel de "La tiganci" combinat cu un drog mai puternic decat ce incercase Eliade pe vremea aia. Acum sunt fulgi, un fum si un pistol. Poc! E viu, deci viseaza, deci doarme, deci viseaza el, deci viseaza ea, deci poc! E vie, deci viseaza, deci doarme, deci viseaza ea, deci viseaza el, deci stop! Patul, parchetul, tigara, visele, trezirile, halucinatiile, scaunul..." (Eugen Iustin).

Trupa Zgarie Nori a debutat ca proiect underground in anul 2007. Alaturi de Yawn si Eugen Iustin (voce), formula actuala ii reuneste pe Adi Neacsu (bas), Bogdan "Bozzo" Iliescu (tobe), Calina Epuran (violoncel), Catalin Coman (clape), Catalin "Tzetze" Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica) si Cristina Paun (backing vocals).
Pe site-ul trupei (www.zgarienorii.ro), in sectiunea Media, dar si pe Forum, pot fi vizionate, ascultate si descarcate videoclipul piesei Visul tau, o parte din piesele deja inregistrate, prestatia LIVE la Radio3net, dar si un preview al uneia din noile compozitii Zgarie Nori, piesa Frana.

Mai multe detalii pe www.zgarienorii.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă