Noutăți și comunicate

Concert Zdob Si Zdub la Hard Rock Cafe din Bucuresti

24 ianuarie 2014
Concert Zdob Si Zdub la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 24 ianuarie 2014, Hard Rock Cafe sarbatoreste incepand cu ora 22:00, sase ani de la deschiderea in Romania a primului restaurant apartinand celebrului lant american. Concertul aniversar ii va avea ca invitati pe Zdob Si Zdub, cea mai indragita trupa din Republica Moldova.

Biletele sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei (cu loc in picioare in fata scenei).
Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestInfiintata acum 20 de ani, Zdob si Zdub are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii. Cel mai recent album, "Basta Mafia", lansat oficial in 2013 tot la HardRock Cafe de catre Bestmusic si Metalhead, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul "Moldovenii s-au nascut", lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă