Noutăți și comunicate

Concert Zdob si Zdob la Hard Rock Cafe

28 septembrie 2016
Concert Zdob si Zdob la Hard Rock Cafe
Miercuri, 28 septembrie 2016, seria concertelor incendiare marca BestMusic Live continuă la Hard Rock Cafe, cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îți place să te distrezi și să cânți până la epuizare alături de Zdob și Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateți tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te așteptăm la concert pe 28 septembrie, de la ora 21.30.Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei! Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro aici: http://www.iabilet.ro/bilete-zdob-si-zdub-in-concert-extraordinar-pe-28-septembrie-la-hard-rock-cafe-25833/De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorități inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle și punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătușată spectacolelor rock de mare calibru și sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 28 septembrie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, așa că grăbește-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 - langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman de la Romană si din Băneasa Shopping City, reteaua de magazine IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 120 lei, cu loc la masă, în sală;
  • 65 de lei, fără loc, în fața scenei.Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă