Noutăți și comunicate

Concert Yoth Iria, Machiavellian God, Dark Fusion și False Reality în Club Quantic

18 ianuarie 2025
Concert Yoth Iria, Machiavellian God, Dark Fusion și False Reality în Club Quantic
Trupa Yoth Iria va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 18 ianuarie 2025, de la ora 19:00. In deschidere vor canta cei de la Machiavellian God, Dark Fusion și False Reality.


Informații despre eveniment

YOTH IRIA se reintoarce pe scena din Quantic dupa concertul senzational sustinut aici in cadrul "Psychosounds Fest 2023". Cu album nou, YOTH IRIA va prezenta un setlist aparte. Are in componenta membri cu experienta pe scenele marilor festivaluri, Jim Muthilator (membru fondator Rotting Christ) fiind un muzician exponential. Pentru un eveniniment complet se alatura pe scena MACHIAVELLIAN GOD, DARK FUSION si FALSE REALITY.

Biletele se vor putea achizitiona in curand din reteaua iaBilet :
  • 80 RON - presale pana pe 17.01.2025
  • 100 RON - online si la locatie pe 18.01.2025
  • Pentru achizitiile online se va percepe un mic comision de ticketing.
Mai multe detalii in curand.

Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice. Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

2. Concert Yoth Iria, Machiavellian God, Dark Fusion și False Reality în Club Quantic Afisul a fost realizat de catre Radu Otarasanu. Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music SRL", beneficiind de gazduirea clubului "Quantic".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top