Noutăți și comunicate

Concert Wyatt E. si Five the Hierophant in Quantic

4 iulie 2022
Concert Wyatt E. si Five the Hierophant in Quantic
Wyatt E. și Five the Hierophant vor susține luni, 4 iulie 2022, un concert în Club Quantic din București, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Final Step Productions în colaborare cu Dead Pig Entertainment vă prezintă un show total aparte alături de Wyatt E. și Five The Hierophant pe 4 iulie 2022 în clubul Quantic.
Bilete:
  • Presale: 50 RON
  • La intrare: 60 RON
Link-ul de bilete in curand!!!

Wyatt E.
https://www.facebook.com/Wyattdoom
https://www.youtube.com/watch?v=XoZ-JcIr_d8

Five the Hierophant
https://www.facebook.com/fivethehierophant
https://www.youtube.com/watch?v=gO8pnngIYsQ
Wyatt E. scrie coloana sonoră a unui Pelerinaj la Imperiul Neo-Babilonian. O călătorie în trecut care ne trimite către zei antici, orașe uitate și civilizații pierdute. În 2015, EP-ul lor de debut Mount Sinai/Aswan a atras atenția Shalosh Cult, o casa de discuri israeliană, care a lansat albumul lor de debut, Exile to Beyn Neharot, în 2017. De atunci, Wyatt E. a trecut de la a fi o trupă care dorea să rămână anonimă la un live act foarte apreciat în Europa și Israel. Al doilea lor album, āl bēlūti dārû, pecetluiește revenirea mult așteptată a trupei.

Trecând de la bombastic la hipnotic și înapoi, Five The Hierophant lovește cu o forță care este capabilă să se simtă mistuitoare. Dacă încă nu vă scufundați în apele tulburi ale acestei trupe psihedelice, atunci pregătiți-vă pentru o experiență captivantă; pasajele sonore droney sunt punctate cu fler jazzy. Potrivit trupei, ei au folosit saxofonul, ferăstrăul muzical și zither-ul pentru a crea hibridul lor distinctiv doom-jazz-drone.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Top