Noutăți și comunicate

Concert White Walls și W3 4R3 NUM83R5 în Club Expirat

23 decembrie 2021
Concert White Walls și W3 4R3 NUM83R5 în Club Expirat
Joi, 23 decembrie 2021, Club Expirat va găzdui un concert al trupelor White Walls și W3 4R3 NUM83R5 începând cu ora 19:00.

Preţul unui bilet este de 70 lei. RSVP: https://www.facebook.com/events/230724895859617


Informații despre eveniment

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici: https://www.iabilet.ro/site/event/69853/

Originară de pe malul românesc al Mării Negre, trupa de metal progresiv White Walls a fost fondată în 2009. Trupa este asociată cu genuri precum metalul progresiv, alternativ și metalul melodic. White Walls și-a menținut în mare parte componenta de-a lungul anilor formată din chitaristul Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu), vocalistul Eugen Brudaru, basistul Șerban-Ionuț Georgescu și bateristul Theo Scrioșteanu. Al cincilea membru neoficial al trupei este Mihnea Ioan Grecu, managerul trupei.

White Walls împletește adesea elemente de întuneric și lumină cu riffuri necruțătoare, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Influențat de o varietate de subgenuri de metal, sunetul a fost comparat cu diverse acte precum The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Pe 22 mai 2020, trupa a revenit cu un nou single și videoclip apreciat de critici pentru piesa „Starfish Crown”, precum și cu anunțul celui mai nou album, „Grandeur”. Al doilea single, „Eye For An I” a văzut lumina zilei la începutul lunii octombrie cu un videoclip animat. Câteva săptămâni mai târziu, pe 23 octombrie 2020, a fost lansat și „Grandeur”! Mixat și masterizat de Forrester Savell (cunoscut pentru munca sa cu trupe precum Karnivool, Animals as Leaders, Make Them Suffer), cu un artwork de Radu Damian. „Grandeur” a propulsat trupa înainte și a generat hype pentru „albumul anului”, după modelul „Escape Artist”. La începutul lunii decembrie, membrii trupei au aflat că „Eye For An I” a câștigat la categoria Cea mai bună muzică (animație) la Mumbai Shorts International Film Festival 2020. Ultimul single și videoclipul muzical din înregistrare, „Month’s End” a fost lansat pe 3 septembrie 2021.



Reprezentând scena Metalcore din orașul natal - Brașov, România - din 2014, trupa W3 4R3 NUM83R5 a cucerit publicul cu tenacitate și organicitate cu spectacolele lor pline de energie și melodiile groovy, plasându-se printre trupele locale importante de luat în considerare pentru acest gen.
W3 4R3 NUM83R5 a susținut zeci de spectacole de club ca headliner sau co-headliner, precum și deschideri pentru trupe internaționale precum Carnifex sau At The Gates. De asemenea, trupa a concertat la multe festivaluri în aer liber din România.

În prezent, W3 4R3 NUM83R5 a semnat cu SWANBOY Music și lucrează la următorul lor album de lungă durată, care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2022.

Pentru fanii Parkway Drive, Breakdown Of Sanity sau Fit For A King, W3 4R3 NUM83R5 poate fi o rețetă locală.



Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
- PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
- Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
- Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
- Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
- Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
- Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top