Noutăți și comunicate

Concert Walter Ghicolescu in Club MoJo Brit Room

16 noiembrie 2010
Concert Walter Ghicolescu in Club MoJo Brit Room
Marti, 16 noiembrie 2010, e-Folk Events & Club MoJo Brit Room va invita incepand cu ora 20:30 la o seara de muzica live si multa distractie.
Invitatul special va fi de data acesta nimeni altul decat Walter Ghicolescu.

Pretul unui bilet este de 10 lei si resprectiv 7 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.
Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Walter Ghicolescu s-a nascut pe 15 iulie 1971, la Calarasi. In perioada liceului studiaza in paralel chitara clasica la Scoala Populara de Arta. In 1993 devine student al Facultatii Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice la Universitatea Politehnica Bucuresti. Are numeroase aparitii in spectacole studentesti, iar cativa ani mai tarziu se alatura Cenaclului Totusi Iubirea(1998-1999).

Dupa absolvirea facultatii lucreaza o scurta perioada ca inginer in Calarasi, dupa care devine student al Facultatii de Matematica, sectia Mate-Informatica, la Universitatea A. I. Cuza din Iasi. La Iasi, inca din primul an de facultate, la propunerea poetului Emilian Marcu, se alatura Cenaclului Moldavia si participa la numeroase evenimente folk, locale sau din tara.

In cativa ani devine referent al Casei de Cultura a Studentilor si coordoneaza activitatea Cenaclului Moldavia pana in 2008.
Vom asculta piese de pe albumul aparut in 2007, Walter Ghicolescu & Adrian Gradinaru - Franturi de suflet. Piese de referinta in muzica folk si nu in ultimul rand vom avea parte de putina poezie.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top