Noutăți și comunicate

Concert W3 4R3 NUM83R5, Why Cat, Why? si High $tatus în club Capcana din Timișoara

11 octombrie 2019
Concert W3 4R3 NUM83R5, Why Cat, Why? si High $tatus în club Capcana din Timișoara
Trupele We Are Numbers, Why Cat, Why? și High $tatus vor susține un concert în Club Capcana din Timișoara, vineri, 11 octombrie 2019, în cadrul.


Informații despre eveniment

Formata în anul 2014, W3 4R3 NUM83R5 reprezinta intr-un fel continuarea defunctului proiect Deliver The God prin prisma faptului ca in trupa sunt 3 fosti membri (Alinesku, Cripi si Silviu) care au continuat cu o abordare muzicala mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdown-uri catchy completate de FX samples. Ulterior li s-au alăturat Horia la tobe si Radu la bass, și în formatie completă We are Numbers a lansat, în martie 2018, albumul de debut intitulat "NUM83R5", iar mai apoi primul videoclip la melodia A new Dawn.

Inspirati de formatii renumite precum Parkway Drive, Fit For A King, Breakdown Of Sanity sau The Acacia Strain, trupa a sustinut numeroase concerte în cluburi si la festivaluri importante (Rockstadt Extreme Fest, Magura Wave Festival, Maris Fest) impreuna cu formatii cunoscute din scena metal romaneasca dar si internationala (opening act for Carnifex).
https://www.youtube.com/watch?v=PhJTbxh-kNs

În deschiderea concertului vor cânta trupele Why Cat, Why? - Metalcore/Melodeath din Bucuresti și High $tatus - Hardcore/Trap din Cluj-Napoca.
https://www.youtube.com/watch?v=A_cWevTLGJE
https://www.youtube.com/watch?v=osvccxmWMgc
Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/491787178307143/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top