Noutăți și comunicate

Concert W3 4R3 NUM83R5 - 10 ani de activitate si un album nou - in club Rockstadt

26 octombrie 2024
Concert W3 4R3 NUM83R5 - 10 ani de activitate si un album nou - in club Rockstadt
Sâmbătă, 26 octombrie 2024 sunteţi invitaţi de la ora 19:00 în Club Rockstadt din Brașov, la un concert W3 4R3 NUM83R5, prin care trupa sărbătorește 10 ani de activitate și un nou album. În deschidere vor cânta trupele Underwaves și June Turns Black.


Informații despre eveniment

Una dintre trupele reprezentative ale scenei metalcore din Romania sarbatoreste 10 ani de la infiintare printr-un concert in clubul Rockstadt din Brasov, orasul de bastina al trupei, dublat de lansarea unui nou album.
Trupa este cunoscuta pentru showurile energice, prestatia live carismatica, piesele cu multe pasaje brutale dar in acelasi timp melodice si refrene ce raman in timpane.
Cu o activitate deloc de trecut cu vederea, sepcarii de la W3 4R3 NUM83R5 au bifat de-a lungul anilor aproape toate festivalurile de renume din Romania, dar si zeci de concerte in cluburi alaturi de multe alte trupe din tara sau de renume din strainatate.
De la primul album pana acum, W3 4R3 NUM83R5 au lansat mai multe piese single, unele insotite de videoclipuri, ce vor fi regasite pe albumul care va fi lansat alaturi de alte compozitii ce nu au fost date spre ascultare, dar isi vor gasi locul si live in seara aniversara.

Invitatii serii sunt Underwaves si June Turns Black, cu care W3 4R3 NUM83R5 sunt buni prieteni si, mai mult, Dan si Rach din JTB au contribuit la productia vocala pe doua piese de pe albumul sepcarilor.
www.wearenumbers.band

UNDERWAVES
Trupa s-a infintat în data de 16 Noiembrie, 2017, in Brasov, atunci având loc și prima repetiție. Ideea formarii trupei a plecat de la Ana (solista), următorul membru fiind Bogdan (bass) apoi Rat (tobe) și nu în cele din urmă Carol (chitara).
Stilul de muzica abordat este o combinație de genuri pornind de la alternative metal, nu-metal și groove metal cu influențe metalcore și deathcore.
www.facebook.com/underwavesofficial

JUNE TURNS BLACK
June Turns Black este o formație de electronicore din București, România. Cu un devotament de neclintit față de exprimarea lor artistică și emoțională și un simț aparte al melodiei și explorării compoziționale, au explodat pe scena locală și internațională în 2023 cu Hurt Me - lucru ce a stârnit reacții din partea comunității de creatori de conținut.
Au primit feedback foarte bun oriunde au urcat pe scenă, asta datorită show-ului live incredibil de personal, dar ambițios, ce a făcut oamenii să țipe și să cânte cu ei de fiecare dată.
Împreună cu al lor JUNE CREW, au format un colectiv artistic ce menține în viață spiritul DIY în timp ce se luptă pentru a excela din punct de vedere sonic, vizual și profesional.
https://linktr.ee/juneturnsblack

Biletele pentru acest eveniment se gasesc pe www.rockstadt.ro sau la intrare, in ziua evenimentului.

Accesul persoanelor sub 14 ani este STRICT INTERZIS. Copii cu varsta intre 14 si 18 ani trebuie sa aiba bilet valabil si sa fie insotiti de un parinte.Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0770 800 497 pana cel tarziu la ora 19:00 cu o zi inainte de eveniment. Va rugam sa ne comunicati un nume și numărul exact de persoane. Costul unei rezervări în avans este de 50 lei de persoană (loc la masa) pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita intrare,odata cu ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.


Evenimente recomandate

Top