Noutăți și comunicate

Concert Vunk la Sala Polivalenta, primul concert din Romania sub forma unui eveniment multimedia

7 octombrie 2015
Concert Vunk la Sala Polivalenta, primul concert din Romania sub forma unui eveniment multimedia
Miercuri, 7 octombrie 2015, sunteti invitati la concertul trupei Vunk ce va fi pus in scena la Sala Polivalenta din Bucuresti. Concertul Un Nou Univers va fi primul din Romania care se va desfasura sub forma unui eveniment multimedia, in care spectacolul muzicii se va impleti cu cel al tehnologiei. Fiecare spectator se va simti parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revolutionare folosite pentru concertul VUNK din acest an vor asigura interactivitatea intre trupa si public, iar fiecare spectator poate avea rolul sau intr-un show care deschide portile catre un nou tip de exprimare artistica.

Bilete exclusiv pe iabilet.ro si in reteaua iabilet!


Este timpul sa te intorci. La tine.” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale: “Un Nou Univers este pentru cei care viseaza mai mult cu ochii deschisi decat cu ochii inchisi, pentru cei care-si doresc mai mult de la ei insisi, pentru cei care au curaj sa faca ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei insisi”, explica Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini si tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor sai o complexa experienta artistica si totodata cel mai potrivit loc pentru a-si raspunde la una dintre cele mai profunde intrebari ale sufletului lor: “Cat de departe mergi ca sa ajungi la tine?”
VUNK revolutioneaza ideea de concert atat din punct de vedere al spectacolului de pe scena, cat si din punct de vedere al mesajelor si al campaniilor. Dupa ce si-au invitat fanii in Orasul Minunilor si de-aici au plecat impreuna Inconjurul lumii, dupa ce au format cea mai mare comunitate de “visatori” pentru ca mai apoi sa se opreasca intr-o zi - a Dorului, trupa VUNK deschide acum portile catre Un Nou Univers.

Afisul concertului Vunk Un Nou Univers, primul intr-un format animat (gif), este un prim indiciu al inovatiilor pe care aceasta trupa le va aduce la spectacolul de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online pe http://www.iabilet.ro. Până pe 9 august 2015, acestea au prețuri preferențiale ce încep de la 48 de ron, urmând să crească după această dată cu aproximativ 25%.


Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă