Noutăți și comunicate

Concert VUNK #detot la Hard Rock Cafe, Bucuresti

22 martie 2016
Concert VUNK #detot la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Marti, 22 martie 2016, VUNK face show la Hard Rock Cafe de la ora 21:00.Cornel Ilie și colegii săi te invită cânți, să dansezi și să te bucuri de melodiile care îți plac mult #detot! Vino să cânți "La orice ora", "Prima noapte", "Inconjorul lumii" și multe alte piese celebre din inconfundabilul univers muzical al trupei VUNK.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Inainte de concert, biletele au următoarele prețuri:
  • 90 de lei cu loc la masă
  • 45 de lei fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans

În seara evenimentului biletele vor avea prețul de 100 de lei cu loc la masă și 50 de lei fără loc, în fața scenei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top