Noutăți și comunicate

Concert Voltaj la Hard Rock Cafe

27 aprilie 2016
Concert Voltaj la Hard Rock Cafe
Miercuri, 27 aprilie 2016, sunteți invitați de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, unde Călin Goia și colegii săi te așteaptă la un show de zile mari, în care vei regăsi cele mai îndrăgite compoziții ale trupei Voltaj. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj”!



Cu un palmares remarcabil și o carieră îndelungată, trupa aduce în fața publicului un adevărat univers muzical. De la povești de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziții în topurile autohtone, Voltaj te surprinde și te încântă de fiecare dată. Vom canta “Din toată inima” – hitul dedicat Naționalei de fotbal a României, dar și “Lumea e a mea”, "Povestea Oricui", “Ora de Germană” sau “Albinuța”, într-un concert la Voltaj înalt. Așa că nu pierde un concert electrizant și asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la distracție!



Biletele pentru concertul din 27 aprilie se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea

- Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzică, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 60 de lei, cu loc la masă
- 40 de lei, fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans.

Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top