Noutăți și comunicate

Concert Voltaj in Hard Rock Cafe din Bucuresti

8 noiembrie 2012
Concert Voltaj in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 08 noiembrie 2012,  Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media vă invită începând cu ora 21:00 la un concert live al trupei Voltaj în Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile:
- Online, pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Au o activitate muzicala de 30 de ani si versurile lor nu se uita nici macar o clipa. Calin Goia, impreuna cu trupa sa, vor aduce pe scena Hard Rock Cafe povestile de dragoste cu care Voltaj ne-a obisnuit ani la rand. Vino sa asculti hit-ul "Lumea e a mea", dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor si topurile muzicale autohtone. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top