Noutăți și comunicate

Concert Vița de Vie Simfonic la Sala Palatului

23 noiembrie 2022
Concert Vița de Vie Simfonic la Sala Palatului
După ELECTRIC și ACUSTIC, Vița de Vie își continuă călătoria printr-un nou proiect impresionant: Vița de Vie SIMFONIC.
"Ce se întâmplă atunci când suntem live împreună cu o orchestră simfonică este absolut magic!" - Adrian Despot

Primul eveniment a avut loc în 2018 în cadrul festivalului AWAKE, atunci când Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama, au creat o seară de poveste, concretizată ulterior în primul album live al trupei, Vița de Vie - ÎN CORZI!
Experiența pe care am avut-o la AWAKE rămâne pe veci în sufletele noastre! În seara aia, public și artiști, am fost unul! Iar Remus (Grama) a fost magistral! L-am făcut să ne promită că va veni peste tot cu noi. Văd că până acum se ține de cuvânt.
Show-ul este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu, de la scenă, lumini și efecte vizuale, până la cei 40 de muzicieni de pe scenă, care formează o singură entitate.
In deschidere vor canta cei de la Blue Noise.
Muzica cultă a stat la baza formării și dezvoltării noastre ca artiști. Am ales rock-ul de-a lungul drumului, sau poate el ne-a ales pe noi, însă nimic nu poate înlocui intensitatea vibrantă a unei orchestre simfonice. Prin contopirea celor două lumi muzicale aparent antagonice, muzica și mesajul ei se potențează, căpătând noi dimensiuni, noi valențe. E atât de intens și de frumos totul, și sunt atât de fericit că în sfârșit putem trăi împreună momentul și acasă, în București!
Adrian Despot
Biletele se pot achizitiona online, de pe iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top