Noutăți și comunicate

Concert Vita de Vie la Turbohalle

ANULAT !!!
20 decembrie 2012
Concert Vita de Vie la Turbohalle
Joi, 20 decembrie 2012, sunteti invitati la un concert Vita de Vie in Turbohalle.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 30 lei din reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Palatului si online prin eventim.ro.

Cand Mayasii au prezis sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012, nu ii cunoscusera pe baietii de la Vita de Vie. Inarmati cu basul si cu toba mare si avand forta in difuzoare, vor infrunta orice vitregie si vor asigura o atmosfera incendiara prin care lumea va fi salvata.

Anul 2012 a fost unul plin de reusite: un proiect acustic finalizat, un concert sold-out la Opera Nationala Bucuresti, numeroase alte reprezentatii in tara si in strainatate si constanta apreciere si sustinere a publicului. Dupa un turneu acustic ce include 11 orase din intreaga tara, trupa va sarbatori cum stie mai bine: prin muzica si distractie, alaturi de cei dragi.

Party-ul va fi un concept inedit pentru Romania: trupa isi va aduna prietenii, artisti si fani deopotriva, pentru a aniversa impreuna 15 ani de Vita de Vie, la Turbohalle, in data de 20 decembrie 2012, ajunul sfarsitului lumii.
Adrian Despot, Adrian Ciuplea, Cezar Popescu si Sorin "Pupe" Tănase, alaturi de Mandela Gajol, Planet H, Gojira, Alexandrina Hristov si Parazitii vor fi entertainerii serii pentru cei aproximativ 4000 de fani asteptati.

Fanii Vita de Vie vor avea sansa de a petrece cot la cot cu favoritii lor. Nu vor lipsi muzica de calitate, colaborari inedite, bautura, prietenie si voie buna.
Fanii se vor bucura de o experienta extraordinara: acusticul se va imbina cu electric, hip-hop, dubstep, jazz, bossanova intr-un cocktail muzical deosebit.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top