Noutăți și comunicate

Concert Vita de Vie - Fenomental - la Arenele Romane

6 iulie 2024
Concert Vita de Vie - Fenomental - la Arenele Romane
Vita de Vie va susține un concert "Fenomental" la Arenele Romane din București, sâmbătă, 6 iulie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Lansat in 1999, Fenomental este un album cult romanesc, care pare sa sfideze timpul. Inregistrat, mixat si masterizat in Essen, Germania, beneficiind de o grafica de exceptie - celebra cutie de medicamente si avand ca locomotiva piesa Basul si cu toba mare, Fenomental este si astazi la fel de actual, atat ca sunet cat si ca mesaj.

Pe 6 iulie, la Arenele Romane, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la lansarea acestuia, Vita de Vie pregateste un show mamut in care albumul Fenomental va fi cantat integral.
A se lasa si la indemana copiilor.

Infiintata in 1996 si cu 10 albume la activ, Vita de Vie este cea mai cunoscuta si indragita formatie de rock alternativ din Romania. Caracterizata de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emotie si energie, Vita de Vie este cea mai premiata formatie romaneasca, fiind rasplatita de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate. Showurile incendiare, productia minutios gandita si atentia la detaliu fac din Vita de Vie cel mai bun produs romanesc de profil de dupa 1990.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top