Noutăți și comunicate

Concert Vița de Vie alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş

22 august 2021
Concert Vița de Vie alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş
Duminica, 22 august 2021, Vita de Vie va concerta alaturi de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş, la Cetatea Medievala Tîrgu Mureș, in cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE.

Asa cum v-a obisnuit inca din 2017, AWAKE va fi prezent si anul acesta in Tirgu Mures, de data aceasta cu un eveniment de o zi, la Cetatea Medievala, unde va organiza un concert rock simfonic - Vita de Vie Simfonic - cu participarea speciala a Filarmonicii de Stat Tirgu Mures, condusa de dirijorul Remus Grama.

Spectacolul este grandios, gandit si calculat pana la cel mai mic detaliu, de la scena, lumini si efecte vizuale, pana la cei 40 de muzicieni prezenti pe scena. Primul concert cu acest proiect special avut loc in 2018, in cadrul celei de-a doua editii AWAKE Festival, atunci cand Vita de Vie impreuna cu Filarmonica de Stat Tirgu Mures, condusa de Remus Grama - dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

Ne-am dorit foarte mult ca dupa un an si jumatate de restrictii, care au dus la amanarea urmatoarei editii a Festivalului AWAKE, sa aducem in aceasta vara o bucatica din feelingul AWAKE in inima Muresului si totodata, sa sprijinim artistii locali, care, impreuna cu intregul sector cultural, au fost greu incercati de pandemia COVID 19 si imposibilitatea organizarii evenimentelor. Suntem foarte bucurosi ca Vita de Vie si Filarmonica de Stat Tirgu Mures au acceptat invitatia noastra si ca ideea de a organiza un concert simfonic la Cetatea Medievala din Tirgu Mures a fost primita cu bratele deschise de catre Primaria Tirgu Mures si Consiliul Judetean Mures.

a declarat Laura Coroianu, vicepresedinte Asociatia Culturala Culturaft, organizatorul evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuita si se va putea face in baza unui tichet de acces, ce poate fi descarcat gratuit de pe IaBilet, la urmatorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-awake-presents-vita-de-vie-in-corzi-64963/. Cei care si-au achizitionat deja bilete la editia amanata AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitatie la achizitionarea vinilului Vita de Vie in Corzi Live vor avea prioritate la obtinerea tichetului de acces pentru evenimentul din 22 august.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta tuturor participantilor la eveniment, atat public cat si echipa de organizare, evenimentul va fi in aer liber si organizat in conformitate cu reglementarile legale in vigoare la data desfasurarii acestuia, iar organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, purtarea mastii in spatiile comune (bar, toalete etc.), pastrarea distantei sociale fata de alti participanti si minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate, folosirea portilor de acces si a locurilor alocate.

Mai multe detalii legat de conditiile si regulamentul de acces vor fi comunicate in saptamana dinaintea evenimentului.

Un eveniment organizat de Asociatia Culturala Culturaft, cu sprijinul Primariei Tirgu Mures si al Consiliului Judetean Mures, powered by George – Primul banking inteligent, si Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top