Noutăți și comunicate

Concert Vita De Vie acustic la Hard Rock Cafe, Bucuresti

5 martie 2015
Concert Vita De Vie acustic la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, 5 martie 2015, BestMusic Live Concerts si Metalhead va invita de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe din Bucuresti la un concert acustic cu una dintre cele mai iubite trupe romanesti, Vita De Vie!Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album, "Acustic" dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu  concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate "sa stea in picioare" si sa sune atat de bine in varianta Swing?Biletele pentru concertul acustic Vita De Vie din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinele Muzica, Uman (piata Romana langa Mac), Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe
- Aplicatia de Ios si Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Top