Noutăți și comunicate

Concert Vița de Vie Acustic în Grădina Cetății Râșnov, la al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

28 iulie 2018
Concert Vița de Vie Acustic în Grădina Cetății Râșnov, la al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov
Sâmbătă, 28 iulie 2018, sunteți invitați la concertul acustic pe care Vița de Vie îl va susține cu ocazia celui de al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov.



Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie strânse în decursul celor 21 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova.

Adrian Despot despre proiectul Acustic: “Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija și abnegație, albumul Acustic. A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens. În călătoria noastră am avut onoarea să fim însoțiți de niște muzicieni extraordinari, Mandela Gajol și Mihai Ardelean.



După lansarea noului album, Șase (+) în toamna 2016, repertoriul acustic Vița de Vie s-a îmbogațit cu noi piese, deja foarte bine cunoscute de către public: Luna și Noi, Pe Plaja În Vamă la 5.

Vița de Vie Acustic înseamnă:
  • Adrian Despot,
  • Sorin Tănase,
  • Cezar Popescu,
  • Adrian Ciuplea,
  • Mihai Ardelean,
  • Mandela Cajol
În mod excepțional, la Râșnov, cu ocazia celui de al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov, Vița de Vie va cânta alături de violoncelistul Răzvan Suma, primul muzician român care a interpretat, în cadrul turneului "Vă place BACH?", integrala suitelor pentru violoncel ale lui Bach.

https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial 
https://www.facebook.com/razvan.suma


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top