Noutăți și comunicate

Concert Vița de Vie 360 la Sala Palatului

17 noiembrie 2023
Concert Vița de Vie 360 la Sala Palatului
Vița de Vie va susține vineri, 17 noiembrie 2023, un concert în Sala Palatului din București, sub numele Vița de Vie 360. Biletele se pot cumpara via iabilet.ro.


Informații despre eveniment

Mereu in cautare de noi modalitati de expresie, Vita de Vie si-a dezvoltat in decursul celor 27 de ani de existenta, mai multe personalitati muzicale. ELECTRIC - formula de baza si epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC - o incursiune muzical eclectica catre emotie, pe ritmuri care ajung uneori pana la swing si bossa nova, facuta exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, ACU2TIC - varianta minimala, folk, sustinuta sincer in doar doua voci si doua chitari, si SIMFONIC - cheia de bolta a trupei si colaborarea cu o orchestra simfonica.

Vita de Vie 360 este concertul care pune pentru prima oara pe o scena toate aceste 4 personalitati, oferind publicului o viziune completa, 360, asupra trupei si muzicii acesteia.

Infiintata in 1996 si cu 10 albume la activ, Vita de Vie este cea mai cunoscuta si indragita formatie de rock alternativ din Romania. Caracterizata de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emotie si energie, Vita de Vie este cea mai premiata formatie romaneasca, fiind rasplatita de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate. Showurile incendiare, productia minutios gandita si atentia la detaliu, fac din Vita de Vie cel mai bun produs romanesc de profil de dupa 1990.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă