Noutăți și comunicate

Concert Violentor, Nervochaos, Exuviath si Weeping Assault in Quantic

5 iulie 2023
Concert Violentor, Nervochaos, Exuviath si Weeping Assault in Quantic
Violentor, Nervochaos, Exuviath și Weeping Assault vor susține un concert în Club Quantic din București, miercuri, 5 iulie 2023, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Programul evenimentului:
19:00 - Open doors
19:30-20:00 - Weeping Assault
20:15-20:45 - Exuviath
21:15-22:15 - Nervochaos
22:30-23:30 - Violentor

Romanian Thrash Metal Club, Quantic si Etrurian Legion Promotion va invita, in data de 5 iulie, la un show cu thrasherii turbati Violentor si salbaticii sud-americani Nervochaos.
Violentor ar trebui sa fie bine cunoscuti publicului roman, fiind prezenti prima data in Bucuresti la editia de debut a ceea ce se cheama acum Old Grave Fest, acum mai bine de un deceniu - trupa infiintata de Alessio Medici (chitara/voce) si care ii mai include pe Michal (tobe) si Roy (bas) imbina thrashul old school cu o doza serioasa de punk, un amestec fara compromisuri ce se potriveste numai bine unor adevarati "road warriors".
Nervochaos este de asemenea un nume familiar, iar noua intalnire cu deatherii brazilieni ne va face cunostinta cu ultimul album, Chthonic Wrath, aparut in martie la Emanzipation Productions.
In deschidere, Exuviath, o trupa noua dar cu radacini bine plantate in undergroundul romanesc, care ne propune o abordare fresh si lipsita de clisee a ideilor old school.
Avem o surpriza pentru voi: tanara trupa timisoreana Weeping Assault se alatura concertului!
Cvartetul de liceeni va oferi prima doza sanatoasa de thrash/death a serii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top