Noutăți și comunicate

Concert Ville Valo la Sala Palatului: Program si reguli de acces

3 aprilie 2024
Concert Ville Valo la Sala Palatului: Program si reguli de acces
Va reamintim ca Ville Valo revine la Bucuresti cu un nou concert, la Sala Palatului, pe 8 aprilie 2024. Dupa prezenta la Metalhead Meeting 2023, artistul se reintoarce la Bucuresti, cu un repertoriu plin de piese H.I.M.. Invitati sunt cei din trupa ZETRA (UK).

Programul evenimentului:
Open Doors - 19:00
Concert Zetra: 20:00-20:30
Concert Ville Valo: 21:00-. ..

REGULI DE ACCES

Accesul publicului este permis incepand cu ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00, astfel va rugam sa alocati timp suficient pentru drum, parcare, acces, lasarea hainelor la garderoba, si orice alte activitati ce premerg participarea la spectacol in sine, in scopul intrarii in sala de spectacole inainte de inceperea actului artistic.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Accesul publicului dupa ora de incepere a spectacolului, asa cum apare tiparita pe bilet, nu este permis. Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului, adica 20:00

Copiii sub 7 ani pot avea acces gratuit, insa nu beneficiaza de loc, parintii trebuind sa ii tina in brate. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, va rugam ca pe toata durata spectacolului sa ii tineti pe cei mici in brate.

Detinatorii de bilete pot fi controlati la intrarea in locatie pentru a se asigura respectarea regulilor anuntate. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet, insa nu dupa ora de incepere a spectacolului, adica 20:00.

Neprezentarea la timp in scopul intrarii in sala de spectacole, nu da dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali!

INFORMATII UTILE

Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- arme, bate, cutite, spray-uri, lanturi lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascutite, artificii
- substante interzise cf. legii 143 / 2000
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Este interzis consumul de droguri sau de alte substante ilegale in locatia unde se desfasoara evenimentul. Constituie infractiune si va fi pedepsita conform prevederilor legale in vigoare!
Este interzis fumatul atat de tigarete cat si de tigari electronice in locatia unde se desfasoara evenimentul.

OBLIGATIILE PUBLICULUI
- sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor
- sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
- sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
- sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
- publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;


BILETE

Biletele au urmatoarele preturi:
- presale: Cat A 339 lei, Cat B 269 lei, Cat C 189 lei, Cat D 149 lei, Cat E 99 lei
- la acces: Cat A 360 lei, Cat B 300 lei, Cat C 220 lei, Cat D 180 lei, Cat E 120 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts
Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top