Noutăți și comunicate

Concert Villagers of Ioannina City in Quantic club

4 decembrie 2022
Concert Villagers of Ioannina City in Quantic club
Trupa Villagers of Ioannina City va susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 4 decembrie 2022, in cadrul turneului World’s on Fire. Evenimentul face parte din seria de concerte prezentate sub egida brandului SoundArt de catre Cavalleria Events.


Informații despre eveniment

Biletele au fost puse in vanzare si se gasesc in reteaua iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Presale I – 65 de lei (primele 50 de bilete)
  • Presale II – 80 de lei (pana in ziua concertului)
  • In ziua concertului - 100 Lei
Villagers Of Ioannina City se numara printre cele mai senzationale trupe din Grecia ce apartin stilului rock / folk / psychedelic, avand un sound special, bogat in influente muzicale traditionale din regiunea Epirusului. Trupa Villagers of Ioannina City a fost infiintata in 2007, intre lacurile si muntii spectaculosi din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atat de poetic, a avut o prezenta abundenta in directia muzicala a trupei inca de la albumul de debut, "Riza", lansat in anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj intre groove-ul rockului clasic si unicitatea instrumentelor traditionale grecesti. La scurt timp dupa "Riza" a urmat EP-ul "Zvara/Karakolia" (2014), un material care completeaza povestea primului album, insa care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregati ceea ce putem numi astazi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

In toamna anului 2019 este lansat in mediul online albumul "Age of Aquarius", un material complex care a avut o perioada de productie de aproape 4 ani si care si-a demonstrat potentialul inca de la prima piesa. "Age of Aquarius" este un adevarat festin muzical puternic inspirat din radacinile culturii grecesti, dar si un experiment nou cu toate versurile scrise si cantate in limba engleza ce deschide orizonturi noi pentru Villagers of Ioannina City.

Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/844807726882774
Albumul Age of Aquarius poate fi ascultat aici: https://youtu.be/SrVmSJ5CHc4
Videoclip “For the Innocent”: https://youtu.be/LvAsjL1l4wQ
Band fb page: https://www.facebook.com/villagersofioanninacity
SoundArt fb page: https://www.facebook.com/soundartfestival/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top