Noutăți și comunicate

Concert VH2 in Hard Rock Cafe din Bucuresti

24 octombrie 2013
Concert VH2 in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 24 octombrie 2013, Bestmusic si Sprint Media te invita de la ora21:00 la Hard Rock Cafe pentru un concert extraordinar cu trupa VH2. Evenimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW.



VH2 a fost infiintata in 2002 de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, nume grele ale scenei muzicale romanesti. Dupa ce au cantat impreuna in trupa Holograf, celor doi li s-a parut firesc sa infiinteze o noua formatie, care sa ii ajute sa revina cat mai repede in lumina reflectoarelor, dupa o lunga perioada de liniste. Numele formatiei VH2 vine de la "Vechiul Holograf", dar este si o aluzie la postul de muzica VH1. Alaturi de instrumentisti de exceptie, trupa a scos in noua ani trei albume, care s-au bucurat de un succes incredibil la public: "Greatest Hits", "Daca n-ai iubi" si "2"(premiul pentru cel mai bun album al anului 2011 din partea Radio Romania Actualitati). 
Vino la Hard Rock Cafe pe 24 octombrie sa asculti hituri precum: "Trece vremea", "Mai stai", "Daca n-ai iubi", "Follow me" sau "Imposibilia uitare".

Biletele pot fi gasite la Hard Rock Cafe si online pe http://www.iabilet.ro si pehttp://www.bestmusic.ro/bilete, la pretul de 50 de lei (cu loc la masa) si 70 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


Evenimente recomandate

Top