Noutăți și comunicate

Concert Vama pe 11 mai la Hard Rock Cafe

11 mai 2017
Concert Vama pe 11 mai la Hard Rock Cafe
Joi, 11 mai 2017, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock cu trupa Vama. În fața scenei nu vor fi mese, așa că dansul este garantat.



Un concert Vama este o experiență specială. Trupa și-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traiește, vibrează și iubește.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preturi:
- Cu loc la masă: 90 lei
- Fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans: 55 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top