Noutăți și comunicate

Concert VAMA la Hard Rock Cafe, 8 noiembrie 2017

8 noiembrie 2017
Concert VAMA la Hard Rock Cafe, 8 noiembrie 2017
Miercuri, 08 noiembrie 2017, sunteți invitați de la ora 21:30 la un concert al trupei VAMA la Hard Rock Cafe.BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe să trăiești o nouă experiență alături de trupa ta preferată, VAMA! Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei.

Un concert Vama este o experiență specială. Trupa și-a obișnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăiește, vibrează și iubește!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar langă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experientă live.

Bilețele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Bilețele au următoarele prețuri:
  • 99 de lei, cu loc la masă, în sală
  • 55 de lei, fără loc, în fața scenei.Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top