Noutăți și comunicate

Concert VAMA la Hard Rock Cafe, 25 mai 2016

25 mai 2016
Concert VAMA la Hard Rock Cafe, 25 mai 2016
Miercuri, 25 mai 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată - VAMA!
În fața scenei nu vor fi mese, așa că dansul este garantat!



Un concert Vama este o experiență specială. Trupa și-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traiește, vibrează și iubește!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul VAMA se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea

- Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe, dar și in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 90 de lei, cu loc la masă, în sală;
- 54 de lei, fără loc, în fața scenei.



Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top