Noutăți și comunicate

Concert VAMA la Arenele Romane

29 iulie 2022
Concert VAMA la Arenele Romane
VAMA va susține un concert în Arenele Romane din București, vineri pe 29 iulie 2022.


Informații despre eveniment

Tudor Chirila:
Concertul Vama de la Arenele Romane devine o tradiție. Pe 29 iulie 2020 am cântat în fața a 350 de oameni obligați să stea jos, distanțați și purtând măști timp de 2 ore. Am fost singurul concert din acea vară la Arene. 2021 a fost mai blând cu restricțiile și ne-am adunat 2500 de oameni care și-au amintit de vremurile bune de la concerte.

Anul ăsta nu mai avem nicio opreliște și ne adunăm din nou, a treia oară în final de iulie cu speranța că vom fi și mai mulți. Deja ne gândim ce față o să dăm concertului din acest an. Cum o să arate scena, ce o să cântâm, dar mai ales cum o să cântăm pentru că suntem într-o perioadă cu chef de lucru și umblăm la piese ceva de speriat. Reorchestrăm, modificăm, scriem cântece noi, căutăm colaborări, remixăm, reîmprospătăm show-ul Vama live. Și toate astea sigur o să se adune într-o cântare altfel. Foarte altfel. Ne vedem pe 29. Be there!
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top