Noutăți și comunicate

Concert Vama la Arenele Romane

29 iulie 2021
Concert Vama la Arenele Romane
Trupa Vama va susține un concert la Arenele Romane din București, joi, 29 iulie 2021.


Informații despre eveniment

Primul concert cu public al trupei Vama din acest an celebrează revenirea la normalitate. Formația va cânta live, timp de două ore, în fața a 2.500 de fani. Este primul concert live Vama susținut în fața unui public atât de numeros, aflat în fața scenei. În premieră, trupa va lansa două piese.
Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați, care trebuie să vină cu certificatul de vaccinare printat. Primele 200 de bilete costă 79 lei Acces General și 99 lei Golden Circle în fața scenei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. Acum formația revine în forță, ca să înapoieze fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri - Cântă cu mine și Îmi pare rău (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons). Va fi un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

Tot în premieră, trupa Vama va lansa în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat "Regii Pandemiei", care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, începând cu data de 15 iulie, și în exclusivitate, va putea fi urmărit în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin "Regii Pandemiei", regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

Tudor Chirilă:
Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public "și eu am fost anul trecut". O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț :) Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil.


Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

  • Earlybird: 79 lei Acces General, 99 lei Golden Circle, în fața scenei
  • Presale: 89 lei Acces General, 109 lei Golden Circle, în fața scenei
  • La intrare: 100 lei Acces General și 120 lei Golden Circle, în fața scenei
În total vor fi puse în vânzare 2.500 de bilete. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați. Aceștia trebuie să vină cu certificatul de vaccinare printat. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Accesul cu umbrele este interzis la eveniment.

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro

Vama este formată din Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - Chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian - bas.
Evenimentul este organizat de BestMusic Live, în parteneriat cu Agenția de Vise. Partenerii media sunt KISS FM și PRO TV Plus, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

Vama este una din trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus - petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST - primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile, și Vama deschide Vama - un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vândute online.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top