Noutăți și comunicate

Concert Vader, Bio-Cancer si Warside la Timisoara si Bucuresti

21 - 22 iunie 2024
Concert Vader, Bio-Cancer si Warside la Timisoara si Bucuresti
Vader, Bio-Cancer și Warside vor susține 2 concerte in Romania: un concert in M2 din Timisoara, pe 21 iunie 2024, si un concert în Club Quantic din București, pe 22 iunie 2024.


Informații despre eveniment

Vader, una din cele mai reprezentative nume ale curentului death metal european, celebreaza 40 de ani de cariera cu un show la Bucuresti, in data de 22 iunie 2024, prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Concertul face parte dintr-o serie de evenimente warmup Rockstadt Extreme Fest 2024, ocazie cu care veti putea achizitiona atat abonamente pentru festivalul din august, cat si merchandise dedicat, toate la un pret special, disponibile doar in seara evenimentului.

Invitati speciali ai serii sunt Bio-Cancer si Warside.

Bilete pentru show-ul din Quantic sunt deja disponbile via Rockstadt Extreme Fest.

Vader

Vader activeaza din 1983, iar pe parcursul celor 40 de ani si-a consolidat statutul de una din cele mai consistente formatii pe planul death metal european, pavand drumul pentru crearea deja clasicului sound metal tipic polonez.

Cel mai nou album Vader, Solitude in Madness, a fost lansat in 2020 via Nuclear Blast Records, iar perioada post-pandemica este dedicata in special celebrarii Vader, show-ul ajungand in sfarsit si in Romania.

Bio-Cancer

Contribuția la albumul-compilație Thrash Or Be Thrashed Vol.2 a fost printre primele lansări ale trupei. Au lansat primul lor album, Ear Piercing Thrash, în 2012, sub egida Athens Thrash Attack Records, iar al doilea album, Tormenting the Innocent, sub Candlelight Records, în 2015.
Bio-Cancer a făcut turnee cu mai multe trupe de metal populare, cum ar fi Sodom, Onslaught, Rotting Christ, Xentrix, Artillery și Marduk. Stilul muzical al trupei a fost comparat cu cel al altor trupe underground grecești, precum Flames, Acid Death, Suicidal Angels și Insidead, precum și cu alte trupe precum Sodom, Kreator, Testament și Shrapnel.
https://www.facebook.com/biocancer

Warside

În Warside, există o prietenie nestăpânită care uneste membrii de peste 20 de ani.
Suntem mai mult decât o trupă, suntem o familie. Legătura noastră neclintită este simțită în muzica noastră, fiecare notă este impregnată de această conexiune profundă. Există, de asemenea, o dorință reală de integritate, onestitate și transparență cu muzica pe care o creăm. Fiecare cântec este o scufundare adâncă în sufletul nostru, reflectând experiențele, emoțiile și credințele noastre.
https://www.facebook.com/WARSIDE.FR


Evenimente recomandate

Top