Noutăți și comunicate

Concert URMA in club Quantic

25 iunie 2021
Concert URMA in club Quantic
URMA va susține un concert în Quantic Club, vineri, 25 iunie 2021, de la ora 19:00.
Bilete:
- 65 lei - acces general - presale – până pe 24.06.2021 inclusiv -> https://bit.ly/3iv7Std
- 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 25.06.2021 la intrare


Informații despre eveniment


Dupa concertul sold-out de anul trecut, Urma revine pe scena Quantic in data de 25 iunie 2021! Si pentru ca anul acesta au implinit 18 ani, concertul aniversar va fi unul special si de neratat.
In primavara anului 2003, la Cluj, demarau inregistrarile primului material discografic URMA, intitulat Nomad Rhymes.
Un album intamplare, semnat de un grup de muzicieni ce nu aveau nici o reprezentatie live, impreuna, la activ.
Ce a urmat merita povestit mai departe.
Incepand cu concertul sustinut la rasarit, pe plaja din Vama Veche, in cadrul primei editii a festivalului Stufstock, URMA a semnat pana in prezent 4 albume de studio, „Nomad Rhymes” (2003), „Anger is a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), şi a sustinut apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.
In 17 aprilie si 24 Aprilie 2010 Urma a sustinut in premiera, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Roman si Sala Palatului.
În 10 Mai 2013, la Cinema Patria / București, Urma a oferit un concert special, marca MTV Unplugged, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.
Pe parcursul celor 17 primaveri trecute de la debut si pana acum, trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice și a diverselor elemente de percuție.
In prezent Urma lucreaza la viitorul material discografic, intitulat ‘’inima!ism”, primul single ‘’Love Create Inspire’’ fiind prezentat public in luna martie a acestui an.

Reguli de participare la eveniment

La acest eveniment se permite accesul DOAR persoanelor care au îndeplinit schema completa de vaccinare, pentru care au trecut minim 10 zile de la rapel.
Concertul va avea loc indoor, în sala noastră de evenimente, cu respectarea limitei de 50% din capacitatea maximă a spațiului (nu vă faceti griji, sala noastră e mare, chiar și cu limita aceasta, avem loc berechet pentru câteva sute de persoane)
Pentru noi va fi primul concert la care participăm FĂRĂ mască în sala de eveniment, de aceea ne bazam pe voi, publicul nostru și fanii trupei, să fiți responsabili.
Pentru fluidizarea accesului în spațiul de eveniment vă adresăm rugămintea de a avea pregătite certificatul de vaccinare (original, copie sau electronic) și un act de identitate atunci când sunteți pregătiti de a intra la concert.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top