Noutăți și comunicate

Concert Ura de după Ușa în Club Capcana din Timișoara

15 decembrie 2018
Concert Ura de după Ușa în Club Capcana din Timișoara
Sâmbătă, 15 decembrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 20:00 în Club Capcana la un concert al trupei Ura de după Ușa.https://m.youtube.com/watch?v=eFtGdSDwYZQ
Ura de după Ușa s-a infiintat în 1993 în Zarnesti și se remarca în industria metal din Romania la Rock Fest Fagaras ‘93 unde câștiga locul 1 din 60 de trupe participante. De atunci incep concertele în cluburi și aparitiile tot mai dese la festivaluri din țara.
Trupa lansează primul album în 1995 numit De ce atâta Ura, și în 1998 al doilea material Respinsi de Societate care datorită cenzurii vremurilor, vede greu lumina editarii și iese din anonimat aproape dupa 20 de ani de la inregistrarea si blocarea lansarii de catre autoritati. După o pauza de la activitatea muzicala, membrii ramasi ai trupei își reunesc forțele într-o formula noua și lansează un nou album în 2016 numit Cicatrice.
Ura De Dupa Usa este una dintre cele mai longevive trupe de metal din Romania, fiind promotorii curentelor metal, thrash, hardcore, crossover, punk autohtone.

Componenta actuala ii aduce sâmbăta, pe scena din Capcana pe:
  • Costache Ioan - voce
  • Bogdan Constantin Cristea - bass
  • Raul Berghea - chitara
  • Paring George - tobe
  • Carol Alexandru - chitara
Intrare: 25 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/313669319470615/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top