Noutăți și comunicate

Concert unplugged Blackbeers in Barfly

6 martie 2015
Concert unplugged Blackbeers in Barfly
Ce daca vine primavara?
Atata "Blackbeers" e in noi...
Ca Martie se poate duce...
Si iar se-ntoarce inapoi :))

Vineri, 6 martie 2015, de la ora 22:00, vino in Barfly Bucuresti si cei din Blackbeers iti vor oferi martisorul lor unplugged impreuna cu multe alte surprize!
http://www.facebook.com/blackbeerscom


Info:
Bucuresti - Barfly
Vineri 6 martie, orele 22, Str. Olteni nr.3 (zona Unirii)
http://www.facebook.com/barfly.bucuresti
Tel. +40720566110, +40721652899

Scurt istoric:

Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), isi incepe activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Este prima formatie de acest gen lansata oficial in Romania, nascuta din ideea lui Peter de a face mai cunoscute traditiile si muzica unui popor al carui spirit se regaseste si in arborele sau genealogic, o strabunica a sa avand origini irlandeze.

Din anul 2005 trupa abordeaza genul celtic-rock si, dupa o intrerupere de 2 ani (2008-2009), timp in care isi muta resedinta in Bucuresti, reapare pe scena in martie 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de Celtic/Irish rock si influente punk.

Componenta actuala a trupei este: Peter Moynahan - voce, chitara; Sabin Mihoc - chitara; Valentina Cotofana - vioara; Alia Talos - voce, percutii; Adi Comorasu - bass, Alin Antemir - tobe, percutii.

In primii ani de activitate trupa lanseaza un material Demo -"A Taste of Irish Music" (2001) imprimat pe caseta audio si 2 albume muzicale: "Drink the Night Away"(2002) si "Cuig" (2004).

In luna martie 2013 trupa Blackbeers lanseaza un nou EP ce poarta titlul "Fairy Tale. .. on Paddy's Day" si contine 5 piese in stil Celtic-rock.

Toamna anului 2014 marcheaza aniversarea celor 15 ani de ativitate a trupei. Cu aceasta ocazie trupa a organizat un turneu national intitulat The Anniversary Ball.

Trupa colaboreaza cu diverse grupuri de dansuri irlandeze, infiintate in ultimii ani in Romania, realizand spectacole complexe de muzica si dansuri irlandeze live.

Mai multe detalii despre istoricul si componenta trupei gasiti accesand site-ul, iar activitatea trupei o puteti urmari intrand si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/blackbeerscom.

Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii '70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze sunt interpretate intr-un stil personalizat.

"Berile Negre" asteapta sa fie savurate cu fiecare ocazie ce apare atat in puburi cat si la festivaluri sau petreceri speciale.

Mottoul lor este :

"In Heaven there is no beer
That's why we drink it here
And when we're gone from here
Our friends will be drinking all the beer... "

https://www.facebook.com/blackbeerscom


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top