Noutăți și comunicate

Concert unplugged al trupei Cuibul din Chisinau la Clubul Taranului

20 mai 2016
Concert unplugged al trupei Cuibul din Chisinau la Clubul Taranului
Vineri, 20 mai 2016, de la ora 20:00 sunteti invitati la Clubul Èšăranului din București unde formația Cuibul va susține un concert acustic cu piese de pe cel mai recent album, „Vise elementare”, și nu numai.Biletele se găsesc în avans online pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (Magazinul Muzica, magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agențiile Perfect Tour, automatele ZebraPay).

Cuibul – Așa și așa (official video)

https://youtu.be/m3GAORwiZxU

Cuibul este o formație din Chișinău înființată de către muzicianul Igor Dînga (producător muzical pentru Zdob și Zdub) și activă încă din 1991. După 6 albume, o perioadă de pauză și apoi o revenire în 2007 urmată de lansarea unui nou album, anul 2012 găsește formația stabilindu-se într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat. În această formulă trupa a lansat anul trecut albumul „Vise elementare” la casa de discuri Universal Music România, album pe care se găsesc 14 piese în format acustic-cameral.

Cuibul – Orașul (official video)

https://youtu.be/KB7UnVIQK4s

Albumul „Vise elementare” este disponibil în format fizic (CD) în librăriile Cărturești, în format digital (download) pe iTunes, Google Play și alte platforme precum și prin servicii de streaming online (Deezer, Zonga etc.)

Haideți așadar vineri, pe 20 mai, la concertul unplugged Cuibul de la Clubul Èšăranului! Evenimentul începe de la ora 22:00 iar intrarea este 30 de lei. Biletele se găsesc în avans în rețeaua http://www.iabilet.ro.
http://fb.com/cuibul
http://www.cuibul.md


Evenimente recomandate

Top