Noutăți și comunicate

Concert Uniforma în Club Manufactura din Timișoara

9 noiembrie 2019
Concert Uniforma în Club Manufactura din Timișoara
Sâmbătă, în 9 noiembrie 2019, trupa Uniforma urcă pe scena din Club Manufactura de la ora 20:00, într-un concert live pentru publicul iubitor de post punk.
https://www.youtube.com/watch?v=5iFxlWR3dio

Detalii despre trupa Uniforma

Uniforma este o trupă de post punk/new wave creată în 2015 în București, a cărei sunet reprezintă un amestec de "old school punk" aspru și rapid, combinat cu elemente extrem de sintetizate. Numele trupei este inspirat de uniformele școlare - obligatorii pe timpul dictaturii lui Ceaușescu.

Trupa a pornit ca proiect de studio a chitaristului Janin Pasniciuc membru fondator al unor formații precum: AB4, ZEBRE, DEKADENS, dar și colaborator Partizan, The Division of Joy, Endless Zone, Konqistador (U.S.A). Janin este cunoscut și ca inginer de sunet /producător al unor artiști renumiți precum: Michale Graves (ex MISFITS), David J (ex Bauhaus), Konqistador (Detroit SUA), Molotov Cocktail (SUA), Ecstasy of Uriel (CA), Alexandrina (RO), Vița de Vie (RO), Hara (RO), Avenue(RO), The Amsterdams (RO), E.M.I.L (RO) și alții.

În 2018 uniformele (Janin Pasniciuc la voce/chitară și Dan Andrei Modrea la tobe) au intrat in studio și astfel a apărut primul lor album DRISTOR TRANZISTOR.La concertul din Manufactura, prețul unui bilet este de 15 lei și se poate achiziționa doar la intrare în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/2651841585145677/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top