Noutăți și comunicate

Concert underground cu Avoid Humanity si Ropeburn in Manufactura

22 mai 2022
Concert underground cu Avoid Humanity si Ropeburn in Manufactura
Duminică pe 22 mai 2022 sunteţi invitaţi în Club Manufactura din Timișoara, la concertul trupelor Avoid Humanity și Ropeburn.


Informații despre eveniment

https://www.youtube.com/watch?v=ZrGj3XolXIQ
Avoid Humanity s-a format în 2017 și abordează un stil undeva între death metal/hardcore si nervi/societate. Primul album al formației, ”Apex of Impurity”, a fost lansat în martie 2020 și a fost promovat cu două clipuri pentru piesele ”Awaken the Chimera” și ”Worldeaters”. Clipul pentru ”Worldeaters” a fost menționat de către Metal Injection în cadrul rubricii Underground Buzz. Pe parcursul anului 2021, Avoid Humanity a susținut o serie de concerte în locuri deosebite precum Muzeul de Artă Recentă din București și Castelul Bran. Primul concert de la Muzeul de Arta Recenta a facut partea din festivalul online Bloody News Fest. Concertul live de la Castelul Bran a fost preluat de Audiotree International, canalul de youtube unde au apărut trupe precum Greta van Fleet, Textures sau The Devil Wears Prada.
În septembrie 2021, Avoid Humanity a participat la primul show în aer liber în cadrul festivalului de la Posada.

Membrii trupei sunt: Andrei-Voce, Radu-Bas și Voce, Tomi-Chitară, și Vlad-Tobe.
https://www.youtube.com/watch?v=k0uH_27AI1s
Ropeburn este o trupă de hardcore punk, metal și sludge. Conceptul din spatele muzicii lor stă în traumele și angoasa personală, pentru a striga starea superficială a umanității. Băieții de la Ropeburn își găsesc liniștea în muzica groovy, agresivă și tare.

Intrarea la concert costă 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top