Noutăți și comunicate

Concert umanitar Vita de Vie si Natalia Selegean in Hard Rock Cafe

23 iunie 2011
Concert umanitar Vita de Vie si Natalia Selegean in Hard Rock Cafe
Joi, 23 iunie 2011, Asociația PITICOT și Hard Rock Cafe București vă invită de la ora 21:00 la un concert umanitar ce urmarește strângerea de fonduri pentru realizarea unui Spital Clinic Pediatric. Evenimentul ii va avea ca invitați speciali pe Natalia Selegean și trupa Vița de Vie.

Prețul unui bilet este de 25 lei. Pentru rezervări vă rugăm să sunați la Hard Rock Cafe la numărul 021 2066261.
Hard Rock Cafe București - http://www.hardrock.com/bucharest


"Ne bucuram foarte mult ca Vita de Vie si Natalia sunt alaturi de cei 40 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT. Concertul din 23 iunie ne va da posibilitatea de a anunta si solicita sprijin in vederea realizarii unui Spital Clinic Pediatric in zona de vest a tarii. Acest spital va oferi pe termen lung tratamente si operatii care, in prezent, in tara noastra, nu sunt posibile. Astfel, Asociatia PITICOT va putea ajuta copiii grav bolnavi care provin din familii cu venituri mici si sunt in imposibilitatea de a achita un tratament medical sau o interventie chirurgicala. In acest scop, invitam toate companiile si organizatiile ce doresc sa sprijine viitorul copiilor din Romania sa ne contacteze si sa afle mai multe detalii despre initiativa noastra" a precizat Dorel Puchianu, Dir. Coordonator Evenimente Asociatia PITICOT.

Asociatia "Institutul Roman Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate", ce poarta numele de "PITICOT" este o Asociatie Non-Profit, care isi propune sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat in dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale. ( http://www.piticot.org )

Sursa : Hard Rock Cafe București.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă