Noutăți și comunicate

Concert umanitar Taxi si prietenii in Hard Rock Cafe

8 aprilie 2011
Concert umanitar Taxi si prietenii in Hard Rock Cafe
Vineri, 08 aprilie 2011, de la ora 21:00 sunteti asteptati la un concert al trupei Taxi in Hard Rock Cafe. In deschidere vor canta Mihai Margineanu si Florin Chilian.

Pretul unui bilet este de 50 lei. Biletele se pot achizitiona de la Hard Rock Cafe in seara concertului. Toti banii stransi din vanzarea biletelor la acest concert vor fi donati catre Selena Daria Vlad.

Trupa Taxi va sustine vineri, 8 aprilie, la Hard Rock Cafe, un concert umanitar pentru Selena Daria Vlad, alaturi de prietenii lor Mihai Margineanu si Florin Chilian.

La varsta la care alte fetite se joaca cu papusile, micuta Selena Daria Vlad a fost diagnosticata cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA. De la 2 ani si 6 luni, copilaria Selenei a insemnat cure de chimioterapie, punctii medulare si lombare, zeci de drumuri la spital si multe, multe analize. Inainte cu 3 luni de la terminarea tratamentului cu citostatice, Selena Daria Vlad a facut Recadere Medulara si Extramedulara. Salvarea ei este transplantul de celule stem la un centru medical din strainatate, iar costul acestui transplant se ridica la 150 000 euro. Nu se poate realiza in Romania pentru ca la noi se poate efectua numai transplant de donator inrudit si nimeni din familia Selenei nu este compatibil. Pentru mai multe informatii intra pe www.selenavlad.ro si afla cum poti ajuta o fetita frumoasa sa creasca mare.

Eveniment sustinut de Europa FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top