Noutăți și comunicate

Concert umanitar Mihai Margineanu in Watt Club

10 martie 2011
Concert umanitar Mihai Margineanu in Watt Club
Joi, 10 martie 2011, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati la un concert umanitar sustinut de Mihai Margineanu in Watt Club.

Pretul unui bilet este de 200 lei, intreaga suma stransa in urma concertului urmand a fi donata familiei Grigorescu.

Watt Club se alatura cauzei Evei Maria si organizeaza un concert umanitar sustinut de Mihai Margineanu pentru a sustine strangerea de fonduri necesare trimiterii la tratament a Evei.

Micuta Eva Maria Grigorescu in varsta de 4 ani a fost diagnosticata pe data de 21 Ianuarie a.c. cu Leucemie Acuta Limfoblastica, fiind in prezent internata la spitalul Fundeni. Succesul tratamentului depinde de realizarea acestuia la o clinica de specialitate din strainatate.

Impresionati de dificultatile pe care le confrunta familia Grigorescu, conducerea Watt Club a decis sa se implice activ in strangerea de fonduri necesare tratamentului, pentru a aduce un zambet pe buzele micutei Eva si a intrezari o sclipire de speranta in ochii parintilor ei. In acest sens Watt Club va organiza joi 10 martie 2011 un concert exceptional sustinut de Mihai Margineanu pentru a o sustine pe Eva in crancena lupta pentru supravietuire pe care o poarta la doar 4 ani.

"Atunci cand suntem sanatosi, ne dorim sa ducem la indeplinire foarte multe lucruri si uitam de multe ori ca avem cel mai important lucru din lume. Am fost profund miscati de problemele pe care le confrunta familia Grigorescu si am vrut sa contribuim intr-un fel la sansele Evei de a lupta cu boala si de a o depasi. Asadar, va asteptam alaturi de noi la Watt Club la concertul exceptional sustinut de Mihai Margineanu pentru a o ajuta pe Eva Maria sa supravietuiasca" declara Nicolae Mihailescu, proprietarul clubului.

Pentru a rezerva locuri la eveniment ne puteti contacta la 021/3206024. Persoanele care doresc sa salveze viata unui copil pot dona fonduri suplimentare in conturile deschise la BRD, sucursala Mosilor: Lei - RO12BRDE426SV42546784260 / Euro - RO04BRDE426SV42546944260.

Asa ca vino alaturi de Watt Club si Mihai Margineanu si ajuta-ne sa luptam pentru a salva viata unui copil nevinovat!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă