Noutăți și comunicate

Concert umanitar in sprijinul Iuliei Fiterau-Brostean in Ageless Club

10 octombrie 2012
Concert umanitar in sprijinul Iuliei Fiterau-Brostean in Ageless Club
Miercuri, 10 octombrie 2012, Ageless Club&Pub impreuna Fundația Ringier si ziarul Libertatea prin campania "Ajută copiii!", organizeaza un concert umanitar de la ora 19.00 pentru Iulia Fiterau-Brostean in varsta de 3 ani, care sufera de tumoră germinativă de sac yolk sacrococcigiană stadiul IV.

Iata pe scurt povestea Iuliei, asa cum este relatata de ziarul Libertatea in numarul din 17.09.2012:

"La vârsta de 3 ani, Iulia, fetița care zâmbește chiar și când răul din trupul ei o doare, se luptă cu monștrii unei boli cumplite, o tumoră malignă ce i-a cuprins zona pântecului și, treptat, chiar și plămânii. După mai multe cure de chimioterapie făcute la Spitalul Louis Å¢urcanu din Timișoara și în urma demersurilor neîncetate ale părinților ei, Iulia a fost acceptată pentru a fi operată la Clinica Universitară Tubingen din Germania. De aici însă încep problemele financiare. Pe de o parte, costurile intervenției chirurgicale și tot ce implică realizarea acesteia, ce se ridică la 50.000 de euro, vor fi acoperite, pe jumătate, prin formularul E 112 (care acum se numește S2). Jumătatea cealaltă s-a strâns deja prin contribuția unor oameni generoși și solidari cu suferința micului înger, astfel încât Iulia va fi operată în curând, pentru extirparea tumorii pelviene, dar și pentru eliminarea metastazelor pulmonare. Obstacolul apare în costurile tratamentului post-operator, ce nu pot fi acoperite nici prin formularul E112-S2. Numai radioterapia la care Iulia ar trebui să fie supusă ulterior costă 10.000 de euro.

De aceea, Fundația Ringier, prin campania "Ajută copiii!", e alături de eforturile de strângere a sumei necesare. Împreună cu rudele fetiței, vom organiza un concert caritabil în Clubul Ageless din București, cu participarea unor trupe și artiști care au acceptat să cânte în beneficiul Iuliei. Åži orice ajutor e binevenit!

Trupele care au acceptat sa participe la acest concert caritabil sunt : Trooper, Etajul 4 si Cortez.

Ageless Club&Pub propune o contributie de 50 lei de participant, dar orice ajutor este binevenit.
Rezervari: 0728.264.690
Adresa Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei

http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Top