Noutăți și comunicate

Concert 'Trooper Unplugged; Pentru tot ce-a fost' la Teatrul Excelsior

27 mai 2015
Concert 'Trooper Unplugged; Pentru tot ce-a fost' la Teatrul Excelsior
Vineri, 23 octombrie 2015, Trooper aduc în fața fanilor un spectacol mult așteptat – „Trooper Unplugged; Pentru tot ce-a fost” ce va avea loc la Teatrul Excelsior din Bucuresti.

Evenimentul este unul restrâns, fiind scoase la vânzare doar 180 de bilete.Trooper s-au prezentat pentru prima oară în variantă unplugged în 2004. Succesul a fost categoric și a făcut ca publicul să ceară în repetate rânduri reluarea conceptului.

Pentru concertul din 23 octombrie 2015, cei din formatia Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment extrem de personal, cu piese din întreaga discografie și momente surpriză.

Coiotu’ a declarat: „Am așteptat ani de zile să punem din nou în scenă un concert unplugged. Mereu apărea ceva care să ne stea în cale. De ani de zile oamenii mă întreabă când avem de gând să facem un nou acustic. Iată că acum minunea se întâmplă. O să fie un eveniment foarte intim. Sunt 180 de bilete scoase la vânzare pentru 180 de oameni care vor să împartă acest moment unic cu Trooper. O să fie multă bucurie, însă vom fi și nostalgici, plini de amintiri… Cine a mai venit până acum la un unplugged Trooper știe despre ce vorbesc eu aici. Am ales piese din întreaga discografie; traversăm toate cele șapte albume. O să auziți câteva piese cântate foarte rar, dar nu au cum să lipsească nici cele consacrate.”

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Yngwie Malmsteen etc.

Vor exista două categorii:
  • Intrare generală – 100 de lei;
  • Golden Card – 150 de lei – categorie specială care oferă cumpărătorului un card personalizat cu care va putea intra gratuit la orice concert ORGANIZAT de Trooper.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top