Noutăți și comunicate

Concert Trooper Unplugged - categoria Golden Card este sold out

23 iunie 2015
Concert Trooper Unplugged - categoria Golden Card este sold out
Categoria Golden Card pentru concertul TROOPER Unplugged este sold out! Începând de astăzi se mai pot achiziționa doar bilete la prețul de 100 de lei.

Interesul crescut față de noua producție Trooper a făcut ca biletele Golden Card să fie epuizate cu cinci luni înaintea show-ului.

În data de 23 octombrie 2015, Trooper aduc în fața fanilor un spectacol mult așteptat – „Trooper Unplugged; Pentru tot ce-a fost”. Evenimentul este unul restrâns, fiind scoase la vânzare doar 180 de bilete. Ineditul show va avea loc la teatrul Excelsior din București.

Trooper s-au prezentat pentru prima oară în variantă unplugged în 2004. Succesul a fost categoric și a făcut ca publicul să ceară în repetate rânduri reluarea conceptului.

Pentru concertul din 23 octombrie 2015, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment extrem de personal, cu piese din întreaga discografie și momente surpriză.

Coiotu’ a declarat: „Am așteptat ani de zile să punem din nou în scenă un concert unplugged. Mereu apărea ceva care să ne stea în cale. De ani de zile oamenii mă întreabă când avem de gând să facem un nou acustic. Iată că acum minunea se întâmplă. O să fie un eveniment foarte intim. Sunt 180 de bilete scoase la vânzare pentru 180 de oameni care vor să împartă acest moment unic cu Trooper. O să fie multă bucurie, însă vom fi și nostalgici, plini de amintiri… Cine a mai venit până acum la un unplugged Trooper știe despre ce vorbesc eu aici. Am ales piese din întreaga discografie; traversăm toate cele șapte albume. O să auziți câteva piese cântate foarte rar, dar nu au cum să lipsească nici cele consacrate.”

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Yngwie Malmsteen etc.

Bilete: Red Ticket – 100 de lei (intrare generală, un tricou și 3 CD-uri din discografia Trooper).

Biletele se găsesc exclusiv pe Iabilet.ro și în rețeaua Iabilet.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top