Noutăți și comunicate

Concert Trooper - Simfonic 28 - la Sala Palatului

19 noiembrie 2023
Concert Trooper - Simfonic 28 - la Sala Palatului
Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert grandios - Trooper Simfonic, la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 19 noiembrie 2023.

Cele mai iubite piese ale formației vor răsuna în ziua de 19 noiembrie 2023, de pe scena Sălii Palatului, într-o variantă acompaniată de o orchestră formată din 50 de persoane.

Trooper au avut primul proiect simfonic în 2009, cu ocazia lansării albumului "Vlad Țepeș - Poemele Valahiei", însă într-o formulă mult mai restrânsă.
Coiotu' a declarat:
Este cel mai important concert Trooper pe care l-am pus în scenă în toți anii de carieră. De 13 ani încercăm să aducem în fața voastră proiectul Trooper Simfonic, iar acum așteptarea a luat final. O să fie o seară grandioasă pentru toți cei care vor participa la eveniment. Ne-am propus să îl filmăm și să îl înregistrăm, ca să ne asigurăm că acest moment extraordinar din istoria Trooper va rămâne mereu cu noi. Sper să ne fiți alături și de data asta - pentru cel mai ambițios proiect de până acum.
2. Concert Trooper - Simfonic 28 - la Sala PalatuluiTrooper inseamna:
  • Alin “Coiotu’” Dincă - voce
  • Aurelian "Balaurul" Dincă - chitară
  • Ionuț "Oscar" Rădulescu - bass
  • Cristian Oftez - chitară
  • Ionuț "John" Covalciuc - tobe
Trooper a lansat 10 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 900 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Biletele se pot cumpara via iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top