Noutăți și comunicate

Concert TROOPER la Teatrul de Vară 'Mihai Eminescu' din București

ANULAT !!!
31 iulie 2021
Concert TROOPER la Teatrul de Vară 'Mihai Eminescu' din București
În data de 31 iulie 2021, TROOPER va urca pe scena Teatrului de Vară „Mihai Eminescu”. După concertul sold-out de la Arenele Romane, Trooper concertează din nou în București. Muzicienii vor să marcheze lansarea noului single - „Lumea s-a stins”. Piesa este o colaborare între Trooper și tenorul Operei Naționale București, Alin Stoica.

Coiotu’ a declarat:
Știm că multă lume și-a dorit să fie alături de noi la «Trooper25». Din cauza normelor aflate în vigoare, am putut scoate la vânzare un număr limitat de bilete. Primim zilnic semnale din partea celor care nu au reușit să prindă un bilet. Prin urmare, ne-am gândit să cântăm din nou la București. Se va întâmpla în 31 iulie, la Teatrul de Vară «Mihai Eminescu». Am văzut cât de mult apreciați noua noastră piesă. Vă mulțumim! Sper să ne revedem cu cât mai mulți dintre voi!


Bilete puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat - https://www.iabilet.ro/bilete-concert-trooper-lumea-s-a-stins-64271/

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks/
Site - www.trooper.ro
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/231995278393286?ref=newsfeed
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=VPkDpcUbfMQ


Evenimente recomandate

Top