Noutăți și comunicate

Concert Trooper la Arenele Romane - De la începuturi

24 octombrie 2020
Concert Trooper la Arenele Romane - De la începuturi

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, TROOPER va susține un concert la Arenele Romane din București. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, ziua marcând 25 de ani de la înființarea formației. "De la începuturi" va include cele mai iubite piese Trooper. În cadrul evenimentului, fanii vor putea asculta în premieră viitorul single al formației, o piesă de peste 18 minute.

Coiotu’ a declarat:
În acest an ne doream să organizăm un concert uriaș prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne mai permite acest lucru. Cu toate astea, nu ne putem preface că nu avem ceva de sărbătorit. Așa că am vrut neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de povești strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toți oamenii minunați care de atâția ani ne zâmbesc din fața scenei.


Prețul unui bilet este de 50 de lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.
https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA
Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks/

Site - www.trooper.ro

Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/345187550173279/

Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/

Bilete- https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-de-la-inceputuri-59865/



Evenimente recomandate

Top