Noutăți și comunicate

Concert Trooper, Heal si Metal Revolution in Bar Hand din Iasi

12 noiembrie 2010
Concert Trooper, Heal si Metal Revolution in Bar Hand din Iasi
Vineri, 12 noiembrie 2010, Metalsupport va invita de la ora 20:30 in Bar Hand din Iasi, la un nou concert Trooper, Heal si Metal Revolution.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00.

Trooper, cea mai apreciata formatie de heavy-metal din Romania, lanseaza primul album live din cariera. Intitulat 15, CD-ul marcheaza varsta formatiei si include cele mai bune piese de pe cele cinci albume de studio editate pana in prezent. Versiunile incluse pe discul live sunt cele interpretate in data de 16 octombrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti, cu ocazia lansarii operei rock Vlad Tepes - Poemele Valahiei.


Trooper http://www.trooper.ro/, http://www.myspace.com/trooperro

Trooper este cel mai apreciat grup de heavy-metal din Romania. Au cantat de-a lungul carierei lor de aproape 15 ani cu nume mari ale scenei rock mondiale, cum ar fi Iron Maiden, Nazareth, WASP, Blind Guardian, Sepultura, Prodigy, Rasmus, Royal Hunt. In vara lui 2008, au deschis la Bucuresti concertul Iron Maiden, fiind alesi chiar de celebrul solist al trupei britanice, Bruce Dickinson.
Formatia a inregistrat pe 2 discuri alaturi de IRIS: Iris 4 Motion si Aeterna.
In noiembrie 2009, Trooper au lansat noul lor disc Vlad Tepes Poemele Valahiei, cel de-al cincelea album din cariera, printr-un show incendiar, in prezenta a peste 700 de fani, un material foarte bine primit de public si de critica de specialitate. Albumul prezinta prima opera rock de dupa revolutia din 1989.
Totodata, Trooper a reeditat deja primele 4 discuri, toate fiind disponibile pentru achizitionare la concerte sau de pe www.trooper.ro, in sectiunea Shop.
In 2007, 2008, si 2009 Trooper au fost votati cel mai bun grup de metal, conform metal head.ro, cel mai cunoscut site de rock din Romania.

In deschidere vor fi prezente doua trupe:

Heal (symphonic power metal - Iasi) http://www.myspace.com/healiasi

Metal Revolution (hardcore / metal / thrash - Piatra Neamt) http://www.myspace.com/metalrevolutionn


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă