Noutăți și comunicate

Concert Trooper 20 de ani - o categorie de bilete Sold-Out

10 martie 2015
Concert Trooper 20 de ani - o categorie de bilete Sold-Out
În data de 25 aprilie 2015, Trooper vor sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Biletele din categoria meet & greet au fost epuizate în mai puțin de o săptămână de la punerea lor pe piață. Organizatorii împreună cu formația au hotărât o suplimentare cu 100 de bilete pentru această categorie.

Alin "Coiotu'" Dincă a declarat: "Nu am cuvinte să le mulțumesc celor care s-au grăbit să-și cumpere bilete pentru această întâlnire cu noi. Mă bucur să văd câți oameni vor să fie alături de Trooper în momentul în care vom marca primii 20 de ani de carieră. Sunt mândru că acești oameni sunt prietenii mei, prietenii formației, frații noștri. Am spus mereu că Trooper nu înseamnă cei șase indivizi care urcă pe scenă. Trooper sunt miile de oameni care trăiesc muzica noastră ca și cum este pornită direct din ei."

Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:

Intrare generală - 10 lei;

Meet & greet - NUMAR LIMITAT - 19, 95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).

Biletele pot fi achiziționate de pe

http://www.eventim.ro - http://www.eventim.ro/ro/bilete/trooper-20-de-ani-bucuresti-arenele-romane-389894/event.html

și

http://www.iabilet.ro - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-20-de-ani-22748

Pentru concertul din 25 aprilie 2015, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă