Noutăți și comunicate

Concert Tribute Queen in Hard Rock Cafe

15 noiembrie 2013
Concert Tribute Queen in Hard Rock Cafe
Vineri, 15 noiembrie 2013, de la ora 22:00, sunteti invitati la un concert Tribute Queen in Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO si la Hard Rock Cafe la pretul de 70 lei. Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe la nr. 021 2066261.

A Vision of QUEEN este evenimentul care prilejuieste o noua prezenta in Romania a a lui Joseph Lee Jackson, cel mai autentic imitator al lui Freddie Mercury din lume. Solistul, ce incarneaza perfect spiritul scanteietor si carisma inconfundabila a lui Mercury, va aduce pe scena din Hard Rock Cafe experienta completa a unui show QUEEN, din care nu vor lipsi slagare precum: "We Are The Champions", "Somebody To Love", "A Kind Of Magic", "I Want To Break Free" sau "The Show Must Go On".

Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe: http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro și http://www.myticket.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă